Sweet Girl
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
sedih gila ..
Thursday, December 29, 2011 . 0 word(s) .


sumpah aq x prnh sesedih nie ...
betul la selama ni aku nie bodoh , bajet maybe ap yg dickp tue semua btul kan? ye aku mengaku hari ni hari jadi aku , before that "happy birthday anis" . Aku sellu ingtkan kan? aku just mintak wish je x kan sush k0wt? maybe dalam hati kau ckap "apa kes minah nie org yg wish dya lebh 200 org x cmpur dgn family lagi", HA MEMANG APA KES DGAN AKU? weh , kau tue kawan aku sahabat aku kau nak aq described ap lagi ?! kta  kawan sellu tgether then why? ssh sgat ke nak ucp ? kau budax pandai tau x kn lpa ? hari jadi kau aku ingt ! tdi aq on9 x kn x nmpk bufday aq hri ni? kau boleh k0l aq lagi tadi tnya pasal hwrk tpi x wish langsg ... APA JENIS KAWAN KAU NIE! ?

tapi x ape , sebb aq x dpt nk mrah kau sebb kau kawn aq , dan aq jnji aq akan senyum ketawa dan bergembira stp kali aq berjumpa dgan kau oke , sebb kita kan sahabat nk buang kau mmg tak mungkin so hnya boleh tersenyum dpan kau je



 sebnrnya benda nie yg kau nak ckap dkat aq yg kau x perlu kan aku langsg! just say it and i keep it , jgan buad aq GILA fikir dkat kau ! kau pjuk aku dgan menangis sebb kau syg aq tapi kau tak tahu betapa aq syg kau 2 kali ganda dari hidup aku! sebb aq sggup merana untuk liht kau bahagia ! dan itu je yg aq mampu aq bknnya kaya nak bagi kau BANGLO ! tapi nie pun dh ckup aq rse....


lastly , untuk pengetahuan kau , aq x pernh rsa sedih mcm nie seumur hdup aq pun aq x prnh rsa sedih mcm nie , and aq nak ucpkn TERIMA KASIH kerana kau aq dpat berfikiran matang dan aq jugak tahu yg sebnrnya kau pun tak suka kawan degan aq sebb KAU BENCI AKU ! tapi aq jnji aq x kan dendam dgn kau , benci kan kau tapi aq x jnji kta bersahabat lagi ataupun tidak maybe cukup sebagai kawan kan? DENGAN ITU KAU BOLEH BAHAGIA!

and that's 

THE END OF MY BIRTHDAY STORY ...

p/s:thanks sebb sudi membaca dan TERIMA KASIH SEBB dah dgar masalah sya , 

actually i need a shoulder to cry on




































Older Post . Newer Post