Sweet Girl
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
I confess that I love you ,
Saturday, December 17, 2011 . 1 word(s) .
sejak dari kecik lagi kte maen smex2 , k0 mmg ske sakat aku and kenangan yang paling aku ingat kau pernah sakat aku dgan pakai kain tuala je masa tue aq tgah ambil air dkat bawah kau dkat atas, lepas tu ayah kau nampak and dye cakap " apahal kau nie ***** kau dah buang tabiat ke apa tengok anak dara orang? ayah sunatkan kau lagi sekali baru tau , gatal sangat" terus lari masuk bilik air aq apa lgi gelak mcm nk mampus dkt situ. Masa tue aq tgah main dengn adik dia dekat bawah pokok . Pokok tue la tmpat lepak aq yg paling aq sayg sekali! bawah pokok tue ada kereta buruk bdakx2 yg sebya yg main dgan aku mmg ada la main kat bawah pokok tue ad yg pnjat pokok ada yg duk dalam kereta (bnyaknye laki la duduk dalam kereta ) semua yg duk dalam kereta tue semua bajet bawak F1 tapi padahal bawak kereta ? --' hampeh t0l walaupun bunyi yg dibuat oleh bdakx2 laki tue macam F1 tapi jgan tertipu kerana ia hnya keta yg x dek enjin dan dah jadi besi buruk . Ha sudah ! hbis cte aq jdi pnjg pasal kete buruk aje :D dax laki nie sellu main dengn aku gak sebb aq rapat dgn **** dye je, kitaorang sellu gak la main :DD klu raya tue mmg best giler ar...dax nie ngan aq mmg x kan jauh ar asyik main sekli jer...aq mmg akan kenangan wak2 kecix smpai bilax2 :D <3





*kau sellu ambk tahu tntg aq dn bgi aq sesuatu dan aq x pernh sedih bila dgn kau
sebb kau buat aq tersenyum :D <3


And now bila kte dh bsar kte dah jarang cakap :( klu kau dduk dekat aq mesti dlam hti aku nie cakap "Anis!tegur dia anis tgur la!" x dan nak tgur dah blah apa lagi aku pun diam je la x kan nak pegi tegur lak k0wt (malu sih) , sebnrnya aq dgn dakx2 zaman kecik aq x dek la malu smpai macam nie sebb aq setp ta0n tegur menegur 0ke :D tpi masalh lak dekat dak nie dye jarang balik sikit sebb 2 la aq rse kek0k :D tapi dgan ***** dye aq oke sebb di0rang permah nak mmpus dye je yg plg latest aq jump dye wak2 raye hari 2 setlah 4 **** aq x jumpa dye then smpai hbis rye p0n aq x dapat ckap dgan dye last sekali aq seblum dye balik aq mintak number adik dye tpi x dibagi aq p0wb dh nak putus harapan and aq bru ingad yg adik dye ad fb aq p0wn ap lagi (hehehehe) tpi lepas dri seminggu tue aq mcm dh x berharap sgad s0 aq just kawan dgan adik dye sebgai c0usin rapat aje....


*aq rse klu kite mcm nie jeh dh bg0z x dek la kte x berckap :'(

lastly, harituh aq balik kampung aku lagi biase lar klu cuti mcm nie perkara tue wajib dilakukan :) dan mak aq cdang nk bawak aq sekeluarga pegi i-city! dlam hati aku nie ckap " hepy+gile+seronok+hebad" tapi mse tue still pagi lagi s0 aq ckap dkat mak aq " mak pagix2 x bes la" and then mak aku p0n ikut ckap aq then dye k0l ayah sedara aq aq ingad nak berjumpa je tapi rupax2nye aq stay kat umah dye, :D ! <3 sumpah aq hepy nak mati tpi x leh tunjuk lar aq tahu mesti x betegur jugak klu dekat c2 nanti and apa yg aq ckap terhajat sebb mmg x bertegur p0n smpai aq balik p0n still x bertegur so aq dh malas nak ambik tahu masa aq balik aq lnsg x tg0k dye (padan ar muke kau) tapi dlam keta aq asyik senyum je dan berharap dpat tinggal umah dye lagi <3 

 

*mcm mn p0wn aq still happy dpat main dgan kau wak2 kecik dulu :D

*cukup la untuk hari ni sekrgx2nya masalh aq dh kurg 10% 
and assalammualaikum :D









Older Post . Newer Post